Referenssit

vanhoja_mainoskuvia_004.jpg

Naapurikuja 3(Vantaa). Kymmenen parvekkeen betonipintojen raskas kunnostus, parvekekaiteiden uusiminen lasialumiinikaiteiksi. Parvekepuolen julkisivun, ovien ja ikkunoiden huoltomaaaalaus.

 

 

 

 

 

 

 

As Oy Törmärinne(Espoo). Viiden tiiliseinän tiilisaumojen kunnostus, sisääntulorappujen kunnostusta, betoniseinissä olevien halkeamien korjauksia.

 

Ristorytintie 28(Helsinki). Kahden talon asuntoparvekkeiden betonipintojen betonikorjaukset, ylitasoitus- ja maalaustyöt, parvekeikkunoiden- ja ovien huoltomaalaus.

 

Sokinvuori 6(Espoo) 42 kpl parvekkeen betonipintojen ylitasoitus- ja maalaustyöt, vanhan sokkelin kunnostus ja uuden maalaus.

 

mainoskuvia_010.jpgKonalanrinne 13(Helsinki). Kolmen talon rappauskorjaukset

ja maalaus Holvi-kalkkimaalilla. Vanhojen parvekkeiden kevennetty kunnostus. Uusien parvekkeiden maalaus- ja pinnoituskäsittelyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarikuja 4(Helsinki). Porraskäytävien maalaustöitä.

 

Neilikkatie(Vantaa). Parvekkeiden betonipaikkaukset, ylitasoitukset, pinnoitus- ja maalaustyöt.

 

mainoskuvia_0142.jpgKontulan monitoimitalo(Helsinki)

Betonipintojen betonikorjaukset, ylitasoitus- ja maalaustyöt.

 

 

 

 

 

 

Hämeentie 19(Helsinki). Konttoritilojen maalaus- ja laatoitustöitä.

 

As.Oy pähkinäterho(Vantaa). 42 kpl parvekkeen betonipintojen betonikorjaukset, ylitasoitus ja maalaus. Parvekekaiteiden maalaus.

 

Viherlaaksonkuja(Espoo). Kahden talon parvekkeiden betonipintojen kunnostus, takaseinien huoltomaalaus.

 

Veitsitie(Vantaa) Kolmen talon tuuletusparvekkeiden betonipintojen kunnostus.

 

mainoskuvia_016.jpgKontulankuja 2. Kahden talon tuuletusparvekkeiden sekä sokkeleiden ylitasoitus- ja maalaustyöt. Nauhaelementtien ylitasoitus- ja maalaustyöt. Uusien parvekkeiden maalaustyöt.

 

 

 

 

 

 

lattia_001.jpgParvekelattioita: As Oy Leirimäki(Helsinki) 80 kpl, Sadonkorjuuprojekti(Espoo) 270 kpl, As.Oy Kaarenhaltia(Vantaa) 240 kpl, Viherkallio Pesätie(Espoo) 280 kpl.